700Pk jeep Grand Cherokee met HPT Bak

Van fijne straat auto tot Dragstrip nachtmerrie. Deze jeep is uitgerust met een 700Pk setup welke de kwart mijl trotseerd in 11 seconde. Om dit vol te houden is de originele bak bij ons versterkt en heeft deze een paar unieke upgrades gekregen welke ontwikkeld zijn door onze Research & Development afdeling


Mercedes 500SL met 5 gang en standalone Computer management

In Dit filmpje bewijst een klant van ons dat automaten niet alleen voor Comfort zijn. Door deze unieke ombouw naar 5 gang met ons eigen stand alone programeerbaar systeem, heeft deze Rally auto de ideale transmissie. Door de automaat zo te verstevigen en aan te sturen heeft deze de sterkte en eigenschappen van een Sequentiële bak, met de levensduur van een automaat. Samen met Pedal-shifting en uniek display met transmissie informatie, de perfecte upgrade van deze oude rally Legende.


Het bovenstaande filmpje bewijst wederom de spreuk “The sky is the limit”. Om de 500PK van dit beest op de weg te kunnen brengen heeft de originele transmissie plaats moeten maken voor een High performance 4L85E en wordt aangestuurd met Compushift. Alles wordt door ons gemaakt, ingebouwd en getest. Alleen zo kunnen wij de verwachte kwaliteit garanderen.


RTI Flush

Onderhoud op Top Niveau met RTI-Tech!

 Onderhoud aan een automaat was nog nooit zo daadkrachtig. Met behulp van deze speciale machine, wordt de complete transmissie olie vervangen, in tegenstelling tot de conventionele methode.


Paddleshifter

Hier een video waarin u het paddleshifting systeem in werking ziet!

 Binnen kort ook een video met onze eigen Camaro RS van 1968 met een computergestuurde 4L65E van 2002 met paddele shifting .


Nissan 200SX van 1999 met automaat

Op deze Youtube video’s zie je een Nissan 200SX met 388 pk met automaatbak.

De automatische transmissie is door ons speciaal geprepareerd tot een vermogen van 500pk


Nissan 200SX  van 1999


Nissan 200SX van 1999 met automaat
Nissan 200SX op de Dyno met automaat speciaal door ons geprepareerd.